A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Професійна спільнота вчителів природничо-математичного циклу

Дата: від до Скинути

Про організацію та проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 н.р.

У закладі було прийнято провести І етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів з дотримання законодавства України під час воєнного стану протягом жовтня згідно з затвердженим графіком   

10:47 03.10.2023

Пізнавальний івент з DeepStateMap

 Ніхто не буде сперечатися з тим, що без географії неможливо обійтися. Тож украй  важливо навчити  учнів працювати з географічною номенклатурою та картами. Онлайн-карти – це чудове рішення та справжня знахідка. Це універсальний та зручний інструмент для роботи з інформацією. Та реалії сьогодення  змусили Марковича М. І., вчителя географії, трохи відступити від звичної географічної карти й ознайомити учнів з DeepStateMap – найпопулярнішою картою в Україні. Нині, 11 квітня, Михайло Іванович організував для старшокласників ліцею знайомство із цим інформаційним ресурсом. Під час зустрічі присутні дізналися, що DeepStateMap – це онлайн-карта війни, яка відображає ситуацію в режимі реального часу. Тут зібрані всі актуальні дані, які постійно оновлюються і надають точну інформацію щодо реального стану речей у населених пунктах України. Зустріч виявилася дуже пізнавальною та інформативною.

15:23 11.04.2023

Атестація 2022-2023 н.р.

Весняні канікули для учнів, а засідання атестаційної комісії за графіком.

22:43 30.03.2023

Весняний інтенсив : готуємось до НМТ

  Щоб скласти іспит на високий бал, потрібно ретельно готуватись. Саме з цією метою протягом весняних канікул функціонував «Весняний інтенсив: готуємо учнів до НМТ» від КУ ЦПРПП.  Серед кращих освітян, які люб’язно зголосилися надати допомогу випускникам у якісній підготовці до мультипредметного тесту, була і наша вчителька математики М. М. Андрейко.  29 березня 2023 року у рамках цього освітнього проєкту вона запросила одинадцятикласників на онлайн-підготовку по темі «Функції». Сподіваємось, що спільні зусилля викладача та  учнів принесуть очікуваний результат.

08:04 30.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено