A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Новини

Дата: від до Скинути

Пишаємось!!!

З 8 по 12 квітня у Львові проходив IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Серед 30 найкращих знавців цієї галузі змагалася учениця 9 класу нашого ліцею Фінюк Дарія. Пройшовши 2 складні етапи ( теоретичний та практичні дослідження), показала гідний результат. І, хоча в число призерів не потрапила, та здобула безцінний досвід, шалені емоції, нові цікаві знайомства і запал до підкорення нових вершин. Адже нема меж для самовдосконалення!

22:20 16.04.2024

«Почуй лікаря» - волонтерський проєкт.

Сьогодні до нас завітала наша колишня учениця, а зараз випускниця Львівського національного медичного університету  імені Данила Галицького та  волонтерка  Ельвіра Сурдюк,  яка у рамках «Почуй лікаря» - волонтерського проєкту, громадської організації «Українська медична студентська асоціація»  розповіла учням 8-9 класів  про важливість профілактики захворювань, піклування про своє здоров’я та основи здорового способу життя. 

18:33 09.04.2024

Шевченківські дні: Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття

Шевченківські дні: Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття У рамках відзначення 210-річчя від дня народження світоча української культури, геніального поета, художника та мислителя у закладах освіти та культури Хустської Т Г відбулися різноманітні заходи, які знайомили з життєвим та творчим шляхом великого Кобзаря, з його невмирущими творами, що є неоціненний надбанням нашого народу. Долучилися до вшанування пам’яті славного сина України і в Хустському ліцеї №5.

12:20 12.03.2024

Дистанційне навчання

Освітній процес у Хустському ліцею №5  з 22.01 здійснюватиметься за дистанційною формою навчання.

19:37 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено