A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Новини

Дата: від до Скинути

Наш гість - Західноукраїнський Консорціум Захисту Дітей

  На території Хустської громади протягом травня-листопада 2023 року реалізовується проєкт «Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей, найбільш незахищених дівчат і хлопців» у різних областях України. Закарпатська область задіяна у даному проєкті також. 

15:52 26.05.2023

СВЯТО ВИШИВАНКИ З БЛАГОДІЙНИМ АКЦЕНТОМ

Сьогодні, у День вишиванки, наш ліцей вигравав яскравими барвами. Вся шкільна родина одяглася у національний однострій. А після уроків фоє ліцею перетворилося на велетенський вулик. Тут розгулявся справжнісінький ярмарок! Були і пісні, і танці, ну і, звісно, стільки смачненького, що аж очі розбігалися! Та не заради розваги. Власне, головний акцент дійства - благодійність. Торти, тістечка, духмяні булочки й не тільки - все це випікали напередодні учні разом зі своїми батьками, щоб зробити свій внесок у благородну справу.   Торгували не менш завзято. Спільними зусиллями було зібрано 15 800 гривень. Вдало поярмаркували! Ця чималенька сума буде передана на потреби 128 окремої гірсько-штурмової бригади Закарпатської області. Пам'ятаємо: наші мужні захисники носять "піксель", щоб ми могли одягнути вишиванку. Наближаємо перемогу разом!   Щира подяка всім-всім-всім, хто  долучився до благодійної справи!

17:07 18.05.2023

РЕКОРДНА ОНЛАЙН-РУХАНКА

10 травня учні Хустського ліцею №5 долучились до встановлення Національного рекорду України і взяли участь у наймасштабнішій Всеукраїнській онлайн-руханці, присвяченій Міжнародному дню руху заради здоров’я.   Зіркові ведучі, - український дзюдоїст Георгій Зантарая та руханкоМен Ігор Корчагін, - запалили всіх своєю потужною енергетикою. Всі учасники жваво та бадьоро виконували рухи разом із ними. Це яскраве спортивно-емоційне дійство гарантовано дарувало кожному позитивний заряд енергії на увесь день. Було круто!   Варто зазначити, що  до Всеукраїнської онлайн-руханки долучилися більше 30000 учасників з усіх куточків України. Саме така згуртованість і єдність (а це властиво нам - українцям) сприяли тому, що НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕКОРД ВСТАНОВЛЕНО!    Приємно відчувати себе рекордсменом!

12:00 10.05.2023

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

З метою належної організації та виконання в ліцеї заходів цивільного захисту, у зв’язку з воєнним станом та подіями в Україні, з 01 по 05 травня був проведений тиждень Цивільного захисту.

14:45 07.05.2023

Всесвітній день охорони праці

Щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. Цьогоріч, він присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі. У нашому ліцеї у цей день класними керівниками були проведені бесіди, виховні години, різноманітні організаційні, навчальні, профілактичні, технічні та санітарно-гігієнічні заходи.

14:10 02.05.2023

Хустський ліцей № 5 став учасником проєкту допомога дітям України під назвою Flowers4School.

Хустський ліцей № 5 став учасником проєкту допомога дітям України під назвою Flowers4School. Ми хочемо, щоб учні нашого навчального закладу вчилися дбати про навколишнє середовище і територію свого ліцею. З маленьких кроків вибудовується стежка великих справ.

17:14 26.04.2023

Шкільний етап гри ,,Сокіл” (,,Джура”)

20 квітня в Хустському ліцеї №5 було проведено шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”), а саме конкурс «Впоряд».

22:57 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено