A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Атестація 2022-2023 н.р.

Дата: 30.03.2023 22:43
Кількість переглядів: 38

Весняні канікули для учнів, а засідання атестаційної комісії за графіком.

30 березня 2023р. відбулось чергове засідання атестаційної комісії в нашому ліцеї. Серед педагогічних працівників, які атестуються були  учителі природничо-математичного циклу.

Андрейко М. (учитель математики), атестується на підтвердження «спеціаліст вищої категорії», звання «Вчитель-методист».

Фекете А. (учитель біології), атестується на підтвердження «спеціаліст вищої категорії», звання «Старший вчитель».

Маркович М. (учитель  географії), атестується на підтвердження «спеціаліст вищої категорії», звання «Старший вчитель».

Пилип М. (учитель  географії), атестується на підтвердження «спеціаліст вищої категорії», звання «Вчитель-методист».

Михальчук О. (учитель фізичної культури), атестується на підтвердження «спеціаліст вищої категорії».

На засіданні атестаційної комісії учителі поділилися педагогічним досвідом та своїми надбаннями в міжатестаційний період.

Андрейко М., працює над собою, нещодавно презентувала свої напрацювання з математики з використанням різних  Google додатків, а 29 березня 2023р. проводила навчання у «Весняний інтенсив: готуємось до НМТ» для учнів, які виявили бажання готуватися до НМТ протягом весняних канікул. Був проведений тренінг з математики на тему  «Функції».

Маркович М., має великий педагогічний досвід та добре володіє предметом, що викладає; показав майстер-клас зі своєї педагогічної діяльності з урахуванням  сучасних вимог часу та застосування інтерактивних методів навчання на уроках географії.

Пилип М.учитель з великим педагогічним  стажем та професійними надбаннями.Марія Андріївна є керівником шкільного музею, що є візитівкою не тільки нашого ліцею, але і нашого міста.Вчителька бере активну участь у роботі МАН. Під її керівництвом учні щороку є призерами ІІІ етапу учнівських робіт МАН, а цього року готує наукову роботу на ІV етап.

Фекете А.учитель біології, яка за допомогою різноманітних форми, методів та прийомів активного навчання робить так, щоб дітям було цікаво вчитися та досягати високих результатів. Алла Михайлівна працює заступником директора з виховної роботи. Свою роботу виконує професійно, тісна співпраця з класними керівниками та учнями. Результатом такої роботи є наші шкільні свята проведені в нестандартній та цікавій формі.

Михальчук О.учитель фізичної культури. Проводить уроки на високому методичному і науковому рівні відповідно до програми та методик фізичної культури. Досконало володіє методами, приймання та формами навчальної діяльності учнів. Вміє продукувати оригінальні, інноваційні ідеї, застосовує нестандартні форми проведення уроків. Організовує різноманітні змагання, готує учнів до участі в турнірах. Надає практичну допомогу в становленні молодих педагогів, постійно працює над своїм фаховим самовдосконаленням.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено