A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Професійна спільнота вчителів початкових класів та вихователів ГПД

Дата: від до Скинути

Я атестуюсь!

 Атестація – надзвичайно важливий етап діяльності  у житті кожного педагога. Адже саме цей нелегкий процес  дає можливість подолати розрив між здобутою раніше освітою та новими фаховими вимогами сьогодення. Іспит на професійну компетентність пройшла вчителька початкових класів Маріанна Тетеря. Для своїх вихованців вона підготувала і провела годину спілкування з елементами майстер-класу на тему «Великдень». Відвідали святковий захід і члени атестаційної комісії. Вони відмітили професійне зростання молодого педагога та велике прагнення до самовдосконалення.

08:35 24.03.2023

З іменем Кобзаря в серці…

Кобзарю! Знов до тебе я приходжу, Бо ти для мене совість і закон. Ліна Костенко Цього року ми відзначаємо 209-у річницю з дня народження та вшановуємо 162-у річницю з дня смерті видатного українця, що став найвеличнішим символом волелюбної України. Тарас Григорович Шевченко вчора, сьогодні, завтра і завжди залишається у серцях українців прикладом любові до свого народу, Батьківщини. Він вчить малих і дорослих вивчати історію рідного краю, шанувати героїв, завжди бути готовими до боротьби за щасливе майбутнє, за справедливість, за честь України-матері.  

18:36 10.03.2023

Незабутня зустріч

Сьогоднішнього дня ми чекали з нетерпінням. У нашій школі була запланована відеоконференція учнів 4-А та 3-А класів з чудовою людиною, дитячим письменником, автором казок про котика Мурчика і песика Бровка, ініціатора Всеукраїнських конкурсів ОЛЕКСАНДРОМ ЗІМБОЮ. Зустріч відбулася у дуже теплій та затишній атмосфері. Письменник розповідав про себе, діти ставили цікаві запитання, читали вірші автора. Цікавим для учнів стало й те, що Олександр Іванович активно займається спортом, веде здоровий спосіб життя, займається улюбленою справою, виховує онуків, яких дуже любить. Час пролетів дуже швидко. Наша конференція закінчилась, але дружба продовжується. Саме тому О.І.Зімба пообіцяв відвідати сонячне Закарпаття і завітати до нашого ліцею. А ми запевнили, що й надалі продовжимо співпрацю з "Майстернею казок  Олександра Зімби"

15:22 03.03.2023

Рік НЕЗЛАМНОСТІ!

24 лютого — непроста дата в новітній історії України. Дата, яка змінила мирне життя кожного з нас! 365 днів триває широкомасштабне вторгнення. Наш відважний український народ ціною своїх життів боронить не лише себе, а й увесь світ.  Сьогодні кожен українець та українка бачать своє майбутнє у мирній державі та з міцними союзниками! Українці не зупиняються – створюють, будують, навчають, розвиваються, відновлюють… 

11:38 28.02.2023

День пам’яті Героїв Небесної Сотн

20 лютого в Україні вдев’яте відзначаютьі. «Герої не вмирають» - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. Це великі постаті в історії України, тому що вони перші піднялися на боротьбу і їхній подвиг неоціненний. Це люди, які відкрили очі багатьом українцям на небезпеку, яка існує, і це було прозрінням для всього народу, а сьогодні – це прозріння для всього світу. З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, учні початкових класів взяли участь у Всеукраїнській акції «Ангели пам’яті», а також класними керівниками 3-4 класів проведено виховні години та організовано флешмоб «Хай палають свічки пам’яті загиблих».

23:33 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено