A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Майстер-клас «Великодній оберіг захиснику»

Дата: 24.03.2023 08:42
Кількість переглядів: 63

Майстер-клас «Великодній оберіг захиснику»

У вівторок, 21 березня, у Хустському ліцеї №5 відбувся майстер-клас «Великодній оберіг захиснику» для учнів 4-А та 3-А класів. Захід, на запрошення вчителів Марко М.М. та Пфайфер Т.В., провела вчитель мистецтва та трудового навчання Фінюк М.С. задля виховання у що підростає покоління уваги до близьких, рідних людей та поваги до наших мужніх воїнів. Кожен охочий мав змогу, за донат на благодійність, брати участь у майстер-класі та власноруч виготовити писанку-оберіг.
У вступній частині заходу Марія Сергіївна показала презентацію «Великодня писанка». З неї присутні дізналися про історію виникнення пасхальної писанки, її значення у житті, про традиційну символіку кольорів та символів на великодньому яйці. Після невеликої теоретичної бесіди всі взялися до виготовлення виробів: учні вирізали з фетру писанки та вишивали своїми руками на них символи.Усі дітки дуже старались. Вони вклали у свою роботу душевне тепло, бо вважають важливим підтримати солдатів, подякувати за їхню мужність та відвагу, висловити щиру любов.
Маємо надію, що ці писанки-обереги, зроблені з великою любов’ю і щирими побажаннями, приємно порадують наших захисників і дадуть їм наснаги для подальшої боротьби за мир в Україні, зміцнять віру в себе та світле наше майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено