A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Професійна спільнота вчителів гуманітарного циклу

Дата: від до Скинути

До методичного тижня "Цифровізація освітнього процесу на  основі інтеграції Google інструментів"

У рамках роботи методичного тижня "Цифровізація освітнього процесу на  основі інтеграції Google інструментів" вчитель української мови та літератури Кеню О.В. подала урок української мови, впроваджуючи авторську розробку, на тему "Написання прикметників із суфіксами -ськ-, -зьк, -цьк-".  Ми живемо саме у період цифрового суспільства, де наявність в учнів різноманітних девайсів вже нікого не дивує, а навпаки може покращити навчання, зробити його цікавішим та ефективним, що і змогла продемонструвати під час уроку в роботі з учнями Олександра Василівна.

13:08 28.02.2023

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

14:34 21.02.2023

День єднання

16 лютого, в Україні відзначають День єднання. Це молоде свято, воно було засноване лише торік указом президента Володимира Зеленського. Учні 7-А класу  разом з класним керівником Савою Тетяною Іванівною долучилися до акції "Єднаймося, українці!", метою якої є згуртувати українців навколо національної ідеї і показати російським пропагандистам, що ми — єдиний народ.

14:22 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено