A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Позакласна робота

Дата: від до Скинути

Свято "Першого дзвоника"

Нехай 1 вересня стане початком захопливого навчального року, сповненого новими відкриттями, цікавими експерементами, позитивними емоціями та дивовижними зустрічами Дорогі учні, батьки!  Сьогодні у всіх нас особливий день, адже розпочинається новий навчальний рік. Незважаючи на тяжкий час, актуальність знань та освіти лише посилюється. Лише  інтелектуальний капітал може вирішити всі проблеми нашої держави та суспільства, а отже наше майбутнє - це знання! Тому всіх щиро вітаємо із початком нового навчального року та святом знань! Мирного неба, нових знань, успіхів у навчанні заради нашої спільної Перемоги!

19:26 01.09.2022

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ 2022

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

17:00 01.06.2022

Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху 2022 р.

У Хустській ЗОШ І-ІІІ ст. №5 з 23 по 29 травня 2022 року був проведений Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня був проведений ряд заходів: виховні години, бесіди, години спілкування в онлайн форматі на теми: “Правила дорожнього руху”, “Правила для велосипедистів”, «Я - пішохід». З учнями 1-5 класів проведені  рольові ігри на майданчику безпеки руху  “Я – учасник руху”, “Автомобілі та пішоходи ”, а для учнів 4-5-их класів проведена вікторина  – “Дорожні знаки”. Також організовано виставку учнівських малюнків “Я - учасник дорожнього руху”.

15:54 30.05.2022

ВИШИВАНКА - КОД НАЦІЇ!

19 ТРАВНЯ - вся світова спільнота відзначає свято - #День_Вишиванки. Вишиванка - це не тільки національне вбрання українців, а й святиня народу, яка несе в собі духовне багатство, мудрість і традиційний зв'язок багатьох поколінь. Учні нашої школи кожного року святкують цю визначну дату. Цього року День Вишиванки  не звичайних, адже він проходить у воєнному стані. Не зважаючи на це, учні з радістю долучились  до Онлайн-марафону, присвяченого Дню Вишиванки.

18:04 19.05.2022

Сім'я - це наше все!

Сім’я — це замок, затишок і спокій, Тепло половинки для серця рідна, Сміх діток, турбота, любов, доброта, Сім’я — це будинок, де сміється душа! Учні нашої школи з радістю розповідали про свої сім'ї та звичаї в їхніх родинах.Пишаються своїми батьками, які захищають їх та нашу державу. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

15:25 15.05.2022

Вітання жінок З Днем Матері від учнів Хустської ЗОШ 5

Найперше слово, яке пестить слух до кінця життя. Найніжніші й дбайливі руки. Найдобріше і чуйне серце. У День матері учні хочуть побажати вам, матусі, справжнього щастя, довгих років життя, відмінного, міцного здоров'я, розуміння і відданості в сім'ї. Нехай по щоках вашим ніколи не біжать сльози, а в грудях горить гордість за ваших дітей.

12:25 08.05.2022

Чорнобиль не має минулого....

26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталася найбільша в історії атомної енергетики аварія. Реактор четвертого енергоблоку вибухнув, радіоактивні частки йоду, стронцію та цезію поширилися на північну частину України та деяку частину Білорусі, Росії, країн Балтики, Польщі, Швеції, Фінляндії та інших країн. Чорнобильська катастрофа спричинила великі людські жертви, Чорнобиль став символом атомної небезпеки в світовому масштабі.

19:19 26.04.2022

Великдень - одне з найвеличніших свят у житті християн.

Великдень – одне з найвеличніших свят у житті християн. Йдучи до церкви, люди несуть у красивих кошиках різні наїдки, серед яких вирізняються писанки і крашанки. Школярі власними руками створювали диво-писанки, які символізують собою життя, радість, тепло і світло.

20:53 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено