A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

Дата: 27.12.2023 21:35
Кількість переглядів: 74

21 грудня на базі Хустського ліцею №5 проведено практичний тренінг-навчання з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі на тему: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях
сьогодення» у межах підтримки відновлення освіти України фундацією The LEGO Foundation (тренер Хмара Любов Данилівна). Учасниками стали вчителі початкових класів Хустського ліцею №5, Липчанського З3СО І- ІІІ ст. та Кошелівської гімназії №2.

Тренінг пройшов креативно, невимушено, змістовно, емоційно, пізнавально, життєво, у дружній атмосфері, цікавій та змістовній формі з використанням інтерактивних методів навчання. Вчителі працювали в парах, групах, створювали проєкти та побували в ролі учнів. Позитивні емоції, спільне залучення всіх учасників процесу до пізнання, обміну знаннями та ідеями спонукало до співпраці, професійної підтримки, підвищення свого фахового рівня та професійної майстерності.

Педагоги отримали не тільки 8-годинні сертифікати підвищення кваліфікації, методичні посібники від The LEGO Foundation, але й навички вибудовування взаємодії з дітьми відповідно до їхніх інтересів та потреб з урахуванням освітнього контексту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено