A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Позакласний захід в 4-А класі на тему : літературне кафе "Тарасове слово" до 210-річчя з дня народження Великого Кобзаря

Дата: 02.03.2024 20:52
Кількість переглядів: 28

Відповідно до плану методичного тижня в 4-А класі Хустського ліцею №5 відбувся урок позакласного читання у незвичному форматі. Пфайфер Т.В. запросила своїх вихованців до літературного кафе «Тарасове слово» з нагоди 210-річчя з дня народження Великого Кобзаря. Відвідувачі закладу смакували особливим меню. Серед пропонованих страв були бутерброди «Сім раз подумай, один раз відріж», музичний коктейль «Тече вода з-під явора», печеня по-домашньому «Невідоме про відоме», шоколадний торт «Світанок» та ін.        

Панувала творча, пізнавальна, позитивно-емоційна атмосфера. Усі присутні були вражені інсценізацією уривків з творів Шевченка. Проникливо і сердечно звучали слова Кобзаря у виконанні учнів. У всьому відчувався професійний, творчий підхід вчителя до дійства, що відбувалося.

      Кожна справа залишає по собі приємний післясмак, так і зараз поезія Тараса Шевченка знаходить відлуння в душі кожного українця.

         Тож, єднаймо Україну Тарасовим словом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено