A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Тиждень англійської мови

Дата: 02.03.2024 20:46
Кількість переглядів: 48

 З  26 лютого по 1 березня  у нашому ліцеї в рамках Методичного тижня проходив тиждень англійської мови.Розпочався він з урочистої лінійки,де було ознайомлено учнів ліцею з планом провення та завданнями тижня. Разом з лінійкою відкриття тижня було організовано The Wall of Self-ExpressionI am…”Активними стали не тільки учні ,а і вчителі.
  Під час проведення тижня англійської мови учні ліцею брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, квестах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити їх кругозір.

   У понеділок було проведено Конкурс на кращого читця у 3 класі «Poem Recitation Competition » та змагання «Spelling Bee» для шестикласників (вчитель Маханець Р.О.)

   Вівторок розпочався з виставки найкращих учнівських постерів «English is fun

Для учнів 8-А та 8-Б класів захопливою виявилась вікторина «Who is up?» ,проведена молодою вчителькою Грига Н.Ю. Не менш цікаво та весело було проведено онлайн гру «Job mixer» з учнями 4 класу вчителькою Буковецька О.І. Дуже жваво та насичено пройшов квест «English express» з учнями 5-х класів, який провела вчителька Маханець Р.О.Учні відвідали 5 станцій , на яких під час різних конкурсів вдосконалювали знання з англійської мови.

   У середу 28 лютого, була проведена віртуальну подорож до Лондона«Virtual Excursion to London» організована вчителькою Подвич М.С. та змагання «The best English environment» серед учнів 5-9 класів (вчителька Маханець Р.О.) На протязі дня учні повинні були  у своїх класах підписати англійською мовою всі предмети і об’єкти.

 

 Четвер запамʼятався юним ліцеїстам як цікава подорож у світ тварин,а старшокласникам-як мандри та відкриття нових таємниць безмежного океану англійської мови.
Цього дня вчителька Буковецька О.І. провела 
QR-quest «Animals» з учнями 2 класу, вчителька  Маханець Р.О. - Intellectual Marathon «Knowledge is power» у 9 класі .Змагалися команда дівчат проти команди унаків. Тож команди ,підготувавши девізи та назви команд мали змогу вдосконалити знання з англійської мови.Також цього дня учителька  Подвич М.С.   провела Quiz «Lets speak English»  з учнями 10-11 класів.

 

   Останній день Тижня англійської мови-це не тільки звіт про виконану роботу,це підбиття підсумків конкурсу стінівок (poster drawing)  та конкурсу «The best English environment ».
Для першачків -це виготовлення першого лепбуку «
My first English lapbook » вчитель Буковецька О.І. Для семикласників -вікторина «The sights of London»,вчитель Буковецька О.І. Учні ліцею мали можливість сфотографуватися у фотозоні, присвяченій Англії та її символам.

 

   Головною метою проведення тижня англійської мови у ліцеї було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів слухання та говоріння, творчих здібностей та логічного мислення. Мета була досягнута ,адже учні отримали естетичне задоволення ,поглибили знання з мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

   
   Тиждень дозволив активізувати діяльність учнів, придбати нові та вдосконалити вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів шкільного життя ліцею, насичений різноманітними подіями.

   English is a journey not a destination, take your time and enjoy your trip.
 
Англійська – це подорож, а не пункт призначення, не кваптесь та насолоджуйтесь подорожжю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено