A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Методичний тиждень на тему : "Інноваційна педагогіка: soft skills у сучасних реаліях освіти". Вчитель Плешинець М.

Дата: 15.12.2023 20:44
Кількість переглядів: 14

З метою розвитку в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму, 13 грудня, вчителем 3-А класу Плешинець М.В. та вихователем Цугорка М.І., проведено урок-мандрівку «Ми- майбутнє України».

Позакласний захід викликав високу ступінь захопленості, цікавості не тільки у школярів, але й у колег. Зокрема - це використання багатого авторського матеріалу, ігрових моментів, сучасної музики, танців з пісенним супроводом та навіть гри на ксилофоні, музичному трикутнику - тріангл та маракасах. Спостерігалася активна участь учнів у підготовці заходу та їхня активність під час його проведення. Використані вчителями засоби та форми роботи підтримували, зміцнювали і розвивали позитивну мотивацію дітей, надавали можливість для колективного спілкування та сприяли  створенню внутрішнього комфорту.

З точки зору виховного впливу уроку, треба відмітити особистість учителя. Спокійний тон, уважне і добре ставлення до учнів у поєднанні з вимогливістю, манера звертатися до класу, витримка – усе це передається дітям і слугує еталоном людських стосунків.

Спостерігалася активна, професійна, кропітка, продумана, ненав’язлива допомога вчителів у підготовці заходу, яка дала можливість учням виявити свої творчі здібності, показати знання та вміння, систематизувати навчальний матеріал.

Майстерність педагогів проявилася також у тому, що знання, набуті учнями на уроках української мови, літературного читання, інтегрованого курсу «Я досліджую світ» та музичного мистецтва, вдало застосовувалися під час уроку-мандрівки. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено