A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

День толерантності

Дата: 21.11.2022 13:35
Кількість переглядів: 74

16 листопада 2022 року в нашій школі цікаво та змістовно пройшли різноманітні заходи до Міжнародного дня толерантності.

          Класні керівники провели виховні години на тему «Доброта і милосердя у твоєму житті». В ігровій формі вчителі донесли до дітей основні ідеї толерантного ставлення до навколишнього світу, познайомили з законами доброти, честі, справедливості, розкрили свої творчі здібності.

Крім того, для учнів початкової школи під загальним гаслом «Людина починається з добра» проведені інтерактивні уроки доброти, де діти ознайомилися з поняттям толерантності та його змістом: терпимість, повага, любов, доброта тощо.

          У старших класах проведені години спілкування «Учимося толерантності». Учні мали можливість самостійно дослідити рівень своєї толерантності, засвоїли, що відсутність самоконтролю, розуміння іншого, презирство, підозрілість, недовіра, егоїзм породжують напруженість, позбавляють простір міжособистісних відносин почуття захищеності й безпеки, приводять до злочинів, конфліктів, війн.

Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено