A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

"Соняшник" - гра справжніх патріотів

Дата: 18.04.2023 12:56
Кількість переглядів: 41

 3 березня 2022 року відбулася ХІІІ Всеукраїнська українознавча гра "Соняшник", коли вся країна вкотре об'єдналася в одну родину, закохану в рідну мову. Гра була присвячена до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди.
   Учні Хустського ліцею №5 теж  влилися у величезну "соняшникову" родину, щоб спробувати свої сили не тільки з мови, а й історії України, знання звичаїв і традицій нашого народу. До участі у грі дітей спонукала допитливість, активність, вболівання за рідну мову, а найголовніше – бажання пізнати нове. Учасників чекали цікаві завдання, які вони  виконували із захопленням і задоволенням.  Кожен мав можливість перевірити свою грамотність, уміння працювати самостійно, продемонструвати ерудицію і кмітливість. Всі з нетерпінням очікували результати. 
    Нарешті настав цей день! Ось він - момент істини. 10 квітня 2023 року переможці та призери нагороджені дипломами, медалями та подарунками. Диплом переможця в початковій школі отримало 25 учнів, диплом І ступеня регіонального рівня – 2 учнів, диплом ІІІ ступеня регіонального рівня – 3 учнів, диплом І ступеня Всеукраїнського рівня – 7 учнів, диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня – 2 учнів.
      Як виявилось, гра надзвичайно корисна для дітей, бо участь у  "Соняшнику" свідчить про дитячу активність, допитливість, небайдужість і вболівання за Україну. Недарма "Соняшник"  називають грою патріотів. Кожне завдання гри, наче пелюсточка соняшника, розвиває справжнє почуття любові та поваги до нашої мови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено