A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Місячник-2021 "Краєзнавство у шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності"

Дата: 29.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 136

 Відгомонів Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який тривав протягом жовтня. В цьому році у центрі уваги бібліотечної спільноти стало краєзнавство. Краєзнавчі знання необхідні не тільки суспільству в цілому або групам людей, а й кожній людині, яка має знати, хто вона і звідки походить. Адже людина, яка пам’ятає про своє коріння, є більш свідомою, достойною, сильною й інтелігентною.

У рамках Місячника у шкільній бібліотеці проводились як традиційні, так й інноваційні заходи, які були націлені на поглиблення пізнавального інтересу учнів до рідного краю як складової України,  збагачення духовності особистості завдяки засвоєнню надбань культури рідного краю, виховання поваги і шанобливого ставлення до історико-культурної спадщини, пробудження почуття національної свідомості, любові та поваги до своєї  Батьківщини.

Вже традиційною стала доброчинна акція "Подаруй книгу бібліотеці". Завдяки небайдужим користувачам фонд нашої книгозбірні поповнився п'ятьма виданнями краєзнавчої тематики.

Переглянути фрагменти Місячника можна у відеодайджесті https://drive.google.com/file/d/1KR39C2yGLLk8luPZw-ejxWc8dQHoUZxw/view?usp=sharing


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено