A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Зустріч з захисниками

Дата: 06.10.2023 07:05
Кількість переглядів: 101

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, поваги до наших захисників в Хустському ліцеї №5 відбулася зустріч учнів 9-А та 11-А класів з воїном ЗСУ, з колишнім випускником ліцею, Лазорець Олександром Васильовичем, який з перших днів війни захищає нашу країну.
 Це людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі, справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах  ділився з учнями спогадами, розповідав школярам, що пережив за час проведений під Бахмутом. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошений воїн намагався, у доступній формі, розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронили закріплений за ними об'єкт, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братерство, і про все те, що цікавило дітей. Описував військові будні зі сльозами на очах, а в класі панувала тиша…
  Олександр  щиро подякував дітям за те, що вони морально підтримують солдатів своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.
Завершилася зустріч фотографією на пам`ять та подарунком, який виготовили учні 4-А класу.                
  Слава Україні!  Героям слава!
   Це ті слова, які потрібно промовляти щодня. Ні на мить не забувати про Героїв, завдяки яким ми живемо, відносно, мирним життям, безпечно спимо у своїх домівках, маємо можливість навчатися, спілкуватися, займатися улюбленими справами, і разом з тим, допомагати  славним ЗСУ перемагати ворога. Наші Герої потребують уваги, поваги, співчуття, тепла, розуміння і вдячності. 
Ми завдячуємо Вам життям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено