A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Методичний тиждень на тему: «Інноваційна педагогіка soft skills у сучасних реаліях освіти». Вчитель Крічфалушій О.

Дата: 14.12.2023 17:22
Кількість переглядів: 22

Тема методичного тижня, який проходить у нашому ліцеї: «Інноваційна педагогіка soft skills у сучасних реаліях освіти».

У рамках методичного тижня  вчителів природничо-математичного циклу був проведений урок у 6 класі з інтегрованого курсу «Пізнаємо природу», вчитель Оксана Крічфалушій.

Хочеться відмітити, що урок чітко продуманий, добре підготовлений з використанням різних форм, методів та випереджувальних завдань (демонстрація домашніх дослідів). Зміст навчального матеріалу спрямований на розвиток в учнів навичок співпраці та вміння працювати в команді.

Учні працювали на заздалегідь приготовлених робочих картах, де виконували схематичні зображення за результатами вивченого матеріалу. Для закріплення знань використовувались розвиваючі  та закріплюючі  вправи на липучках : «Будова квітки», «Стадії розвитку», «Будова яйця».

 На уроці було використано  відео матеріали та презентацію, інтерактивну вправу на встановлення правильного порядку стадій життєвого циклу Wordwall.

Окрім цього, Оксана Степанівна, на своїх уроках використовує різні освітні онлайн-платформи: Wordwall, Just.Class, AR Book,Learning.Apps.

Учитель нового покоління навчає учнів лідерству та командній роботі, розвиває в учнів  критичне мислення і навички вирішення проблем, дає право вибору та вчить брати відповідальність за свій вибір.

 

☘Інтегрований курс "Пізнаємо природу " у 6 класі, вчитель Оксана Крічфалушій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено