A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

Нація нескорених: від козацтва до сьогодення

Дата: 10.10.2023 05:59
Кількість переглядів: 48

1 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць України. Саме тому у нашому закладі з 2 по 6 жовтня стартував тематичний тиждень «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення», упродовж якого учасники освітнього процесу змогли дізнатися про військові традиції та звитяги українського народу, про наших мужніх, незламних Воїнів від часів козацтва до сьогодення, які відстоювали та сьогодні, ціною власного життя, виборюють майбутнє України.
Так, 2 жовтня у наш ліцей завітали представники Хустського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Білоус К.А., Мельников В. Б. та Немет В. І. показали учням 10-11 класів порядок неповного розбирання та збирання гвинтівки. Також, учні мали змогу показати практичні навички стрільби у тирі.
3 жовтня вчителі Захисту України, Пилип М. А. та Шкромида Я. М., запросили до ліцею нашого випускника, Маруцан Олександра, бійця 95 окремої десантно-штурмової бригади. Олександр розповів учням 10-11 класів про загальні правила надання першої домедичної допомоги. 
У четвер, 5 жовтня, Кудрон М. С.  провела зустріч учнів 9-А та 11-А класів з воїном ЗСУ, з колишнім випускником ліцею, Лазорець Олександром Васильовичем, який з перших днів війни захищає нашу країну.
Протягом тижня класні керівники провели виховні години, уроки-мужності «Хай в серці кожної людини живе любов до Батьківщини» під час яких познайомили учнів з історією Дня захисників і захисниць України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, які захищали нашу країну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено