A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №5

ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ЖУРНАЛУ

Дата: 14.08.2023 17:20
Кількість переглядів: 81

На підсумковому засіданні педагогічної ради Хустського ліцею №5 (протокол №11 від 28.05.23) обговорили можливість запровадження електронних щоденників та журналів вже з 1 вересня 2023 року. Такий крок цифровізації буде здійснено відповідно до норм наказу МОН України №707 від 08 серпня 2022 року «Про затвердження Інструкції з ведення ділової документації у ЗЗСО в електронній формі".

Електронний журнал  впроваджується у нашому закладі за допомогою цифрових інструментів освітньої платформи HUMAN і є особливо актуальним під час карантинних обмежень та  умов сьогодення.

 Завдяки електронному журналу освітній процес стає ефективнішим: учні мають зручний доступ до навчальних матеріалів і домашніх завдань, батьки оперативно отримують інформацію про успішність дітей, а педагоги звільняються від надлишкової паперової роботи. Електронні щоденники та журнали мають свої переваги і для адміністрації школи. Така система надасть нам можливість легко готувати освітню звітність, аналізувати результативність учителів та відслідковувати динаміку успішності учнів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено